Fii in prima pagina pe Google

  • WEB Design- creare siteuri de prezentare, magazin online, servicii de intretinere si/sau administrare de siteuri, servicii de optimizare a site-urilor
  • Inscriere site in Google Maps
  • Creare pagina si reconfigurare site pentru instrumentele retelei de socializare Facebook
  • Inscrieri de site-uri in directoare web
  • Adaugare de anunturi online - economisiti timp si costuri suplimentare
  • Publicitate si promovare online

Creare site

Beneficiati de un site cu un design deosebit la un pret accesibil. Nu neglijati faptul ca afacerea dvs. depinde si de imaginea firmei pe internet. Astazi traim in era internetului si a facebook-ului. BONUS - Gazduire gratuita un an de zile.

Optimizare site

 

Am identificat multe firme care desi au un site de prezentare sunt clasate in ultimele pagini ale motoarelor de cautare (Google in special). Pentru firmele interesate de imbunatatirea pozitiei in motoarele de cautare si cresterea numarului de vizitatori oferim solutii garantate si verificate. Mai mult, firma noastra percepe tarife pentru serviciile prestate pe baza de rezultate si nu de sfaturi.

Administrare site

 


Daca totusi aveti un site, insa, datorita lipsei de timp, de cunostinte in domeniul web design sau de personal calificat, site-ul nu este actualizat cu informatii si noutati care doriti totusi sa le prezentati clientilor dvs. noi facem acest lucru in locul dumneavoastra. De ce sa lasati administrarea unui site pe "mana" noastra?  Deoarece administram siteuri care au intre 2000 si peste 350000 de vizitatori unici pe luna.

CONCEPTIE si ADMINISTRARE RETELE DE CALCULATOARE

Putem asigura conceptia si realizarea de retele dimensionate pe specificul activitatii dumneavoastra. Astfel se va asigura o comunicatie lipsita de probleme intre sistemele interconectate, inclusiv in cazul existentei mai multor sedii conectate prin VPN.

Reparatii calculatoare:

Interventii service Interventiile service acopera toata gama: hardware, software, retele de calculatoare. Acestea se fac la cerere, chiar daca nu exista un contract semnat. Interventiile service pot presupune: instalari hardware si software, devirusari, recuperare de date (in limita posibilitatilor), analize de sistem, proiectare retele de calculatoare. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.